• Personlig service - Hög tillgänglighet - Möjlig personlig anpassning - Handsmidda smycken i äkta silver - Design och tillverkning i Bankeryd, Småland - Leveranstid 1-3 veckor.
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

'Patty' diamantring

  • 2 900 kr

Dela

Denna vackra diamantring är handgjord i äkta silver och har fem labbodlade diamanter (2 mm stora). Ringen har en slät yta med rund profil, 4 mm i diameter. Den är enkel och elegant och passar perfekt till alla tillfällen. Ett utmärkt val för att fira speciella händelser som bröllop, födelsedagar, examen eller bara som en gåva till någon du tycker om.

En labbodlad diamant består av exakt samma byggstenar som en naturlig diamant men med mindre klimatpåverkan. Eftersom en labbodlad diamant framställs i laboratorium förorsakar processen inte samma föroreningar som är förenade med en diamandbrytning. Fördelen är att odlade diamanter är att framställningen kräver mindre av jordens resurser jämfört med processen som naturliga diamanter kräver. Oftast är tillverkningen gjord med hållbarhet i åtanke då fabrikerna fokuserat på energisnåla produktioner. Att välja en labbodlad diamant är ett miljövänligt alternativ och dessutom sparar man på jordens naturresurser samt att arbetet inte är lika farligt, smutsigt och tungt.