• Personlig service. Hög tillgänglighet. Möjlighet till personlig anpassning. Handsmidda smycken i äkta silver. Designas och tillverkas i Småland. Leveranstid 1-3 veckor.
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Om Silverfina

Silverfina är en autodidakt silversmed och smyckesdesigner med rötter i Norrbotten, bor och verkar numera i Bankeryd, Småland. Utbildad via Medborgarskolan, ABF, Mullsjö folkhögskola och Folkuniversitetet i Stockholm.

2019 startades Silverfina med en liten smidesverkstad i Bankeryd, strax norr om Jönköping. 

"Det är oerhört roligt att utforma smycken tillsammans med kunden, hitta en design som passar för personen. Har du en egen idé till ett smycke är du hjärtligt välkommen med ditt förslag så designar vi något vackert tillsammans. 

Att såga, forma, slipa och polera och se smycket komma till "liv" är en fantastisk process. Det som börjar med en skiss och en plåt, tråd eller stycke silver, blir till slut ett skinande vackert smycke."

Alla smycken tillverkas för hand, efter beställning, i äkta silver 925 ibland kombinerat med finsilver (999), ädelstenar, pärlor, mässing, guld och läder.

Argentium silver 935, ett material med många intressanta och positiva egenskaper som vi kommer att arbeta mer med framöver. Läs mer under 'Om Silver'. 

Vi planerar även att på sikt tillverka inredningsdetaljer, där vi kombinerar silver med plexiglas och stål. 

Varmt välkommen in i vår värld!

Ann-Sofi /Silverfina