• Personlig service. Hög tillgänglighet. Möjlighet till personlig anpassning. Handsmidda smycken i äkta silver. Designas och tillverkas i Småland. Leveranstid 1-3 veckor.
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

VURM "ring Anna", one of a kind

  • 1 kr

Dela

VURM "ring Anna" är en handgjord ring i äkta silver, 14K guld och labbodlade diamanter. En speciell ring till en speciell person. Begär prisförslag utifrån dina önskemål.

Observera att ringen är handgjord och varje exemplar blir unikt.

En labbodlad diamant består av exakt samma byggstenar som en naturlig diamant men med mindre klimatpåverkan. Eftersom en labbodlad diamant framställs i laboratorium förorsakar processen inte samma föroreningar som är förenade med en diamandbrytning. Fördelen är att odlade diamanter är att framställningen kräver mindre av jordens resurser jämfört med processen som naturliga diamanter kräver. Oftast är tillverkningen gjord med hållbarhet i åtanke då fabrikerna fokuserat på energisnåla produktioner. Att välja en labbodlad diamant är ett miljövänligt alternativ och dessutom sparar man på jordens naturresurser samt att arbetet inte är lika farligt, smutsigt och tungt.